DE NIJL MAARSSENBROEK

DE NIJL MAARSSENBROEK Al 30 jaar ervaring in maaltijden!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3218 beoordelingen
15 jan 2022 om 22:30 Pizza smaakloos Pizza bodem droog als karton Knoflooksaus smaakloos Patat shoarma? 10 euro voor een klein beetje.. shoarma zo zout als de noordzee en de patat flauw en zacht. Nooit meer.
14 jan 2022 om 20:23 Sinds tijden weer eens bij de Nijl besteld. Wat een slechte hap. Alles was gewoon bij elkaar gepleurd. Voorheen kreeg je de shoarma/kebab en patat apart. Patat slappe hap. Zo weggegooid. De tomaat/groente saus leek wel water. Bestel er nooit meer
14 jan 2022 om 20:14 Een pizza was perfect en de andere redelijk verbrand en niet echt smakelijk. Gevraagd om de pizzas te snijden op de wijze zoals bij het bestellen werd aangegeven bij opmerkingen. Is niet gebeurd.
13 jan 2022 om 9:45 Een pizza was gedeeltelijk verbrand een tweede te hard gebakken. Kwaliteit is daar door erg verminderd. Is achteruit gegaan bij de Nijl, jammer was altijd goed.
9 jan 2022 om 21:46 5 gerechten besteld. 2 waren niet compleet, er ontbrak saus, salade en brood bij de schotel. Gebeld, krijg volgende keer extra brood. Nou, bestellen redelijk veel bij de Nijl, had toch extra aandacht verwacht, zoals een nieuw gerecht bijvoorbeeld.
8 jan 2022 om 20:28 Bezorging was stipt op tijd. Geweldig
8 jan 2022 om 18:08 Goede bezorging
6 jan 2022 om 10:39 Vond wat weinig ingrediënten op de pizza’s
5 jan 2022 om 20:21 Snelle levering en super lekker !)
5 jan 2022 om 9:43 Super!
2 jan 2022 om 19:30 Het eten was echt slecht,, heel slecht. Patat was gewoon nat en de shoarma koud. Toen we belde mochten we nieuwe patat krijgen maar dan wel zelf ophalen. Grote bek er achteraan, nee wij zullen hier nooooit meer bestellen.
1 jan 2022 om 19:42 Ronduit belachelijk. Friet scheurde uit de zak door de vettigheid en was niet gaar. Shoarma was half gaar. Eten is direct in de vuilnisbak gegaan, we hebben er geen hap van op. Bizar.