DE NIJL MAARSSENBROEK

DE NIJL MAARSSENBROEK Al 30 jaar ervaring in maaltijden!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2317 beoordelingen
12 okt 2019 om 19:58 Wat viel dat tegen! Een nieuwe eigenaar? De kwaliteit bij De Nijl gaat sterk op en neer met de jaren. We zitten nu weer in de slechte periode. Knoflooksaus was geen knoflooksaus. Vlees gewoon niet lekker en koud. Bakje met rauwkost was ok.
8 okt 2019 om 21:54 Waardeloos! Me eten kwam helemaal door elkaar gehosselt aan. Salade was ontploft samen met de saus in de zak. En na 30min wanneer me eten koud was geworden kwamen ze de saus brengen en de “nieuwe” salade. Slechte service niet eens een belletje of eensorry
6 okt 2019 om 19:21 Eten was niet erg warm
30 sep 2019 om 7:43 Eten was slecht. Broodje shoarma was een simpel supermarkt broodje met vlees. Voor dat geld mag je er echt wel meer van verwachten. Daarnaast waren de pizza bodems te hard. 1 was verkoold aan de onderzijde. Erg droog en smakeloos. Nooit meer!
28 sep 2019 om 21:26 Pizzabodem was niet lekker
26 sep 2019 om 23:37 kebab schotel besteld was niet te eten zonde was voor mijn vrouw voor mij zelf had ik spareribs besteld normaalaltijd lekker mals maar nu erg droog ik had gewone besteld kreeg twee soorten door elkaar neutraal en zoet maar zat twee soorten door elkaar
25 sep 2019 om 8:44 kebab schotel besteld maar gehakt had kraak nog smaak was en niet gekruid en niet gezouten was de eerste keer maar deze schotel viel erg tegen
24 sep 2019 om 21:12 Pizza was heerlijk
22 sep 2019 om 20:23 De bestelling werd snel bezorgd en was lekker. Alleen ze waren de uien vergeten op mijn pizza casa.
22 sep 2019 om 9:47 Slechte bodem verbrand bestelling omgedraaid geen lekkere pizza sorry